Dilluns, 02 octubre 2023
26.5 C
La Llagosta

L’Asociación Rociera va celebrar dissabte el Festival dedicat a Aspayfacos

IMG_6497L’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta va celebrar dissabte una nova edició del Festival dedicat a Aspayfacos, l’entitat que aplega a persones amb diversitat funcional de la nostra localitat i als seus familiars. L’activitat, dirigida per l’Àrea Juvenil de l’Asociación Rociera, es va desenvolupar durant el matí i la tarda a la seu de l’entitat, al número 6 del carrer de Girona.

Els membres d’Aspayfacos van participar en un taller de manualitats i van gaudir de jocs, d’un aperitiu, d’una xocolatada, de karaoke i de ball, entre altres activitats. Des de l’Asociación Rociera Andaluza, han fet un balanç molt positiu de l’acte.

Publicitat

Publicitat

Més notícies