Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

Un Joventut Handbol irregular ensopega contra el Polinyà

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va perdre diumenge contra el Polinyà per 26 a 28. Els llagostencs van sumar la cinquena derrota de la temporada en el grup A de la Segona Catalana.

El conjunt que dirigeix Xavier Canalejas es va mostrar irregular durant el compromís i no va saber aprofitar un avantatge de quatre gols. Per la seva part, el Polinyà va ser determinant en els moments més baixos dels llagostencs i va aconseguir capgirar l’electrònic i marxar de la Llagosta amb els dos punts de la victòria.

El Joventut Handbol és onzè amb quatre punts, empatat amb el Ràpid Cornellà i el Martorell, dotzè i tretzè, respectivament. Precisament, el proper rival dels llagostencs serà el Martorell, que aquesta jornada va descansar i fa dues setmanes va perdre contra el Fornells (24-37). El duel es disputarà diumenge a la pista de l’equip del Baix Llobregat.

D’altra banda, el sènior femení del Joventut Handbol va sumar dissabte la primera victòria de la temporada després de guanyar a la pista del Móra la Nova per 8 a 15. El partit va estar marcat per dues bones defenses i pocs gols i les llagostenques van ser millors. L’equip, que també entrena Xavier Canalejas, és penúltim amb dos punts, empatat amb l’antepenúltim, l’Ascó. El proper cap de setmana, el sènior femení tindrà jornada de descans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies