Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La Zumba Gegant aplega més de 400 persones a la plaça de la Sardana

La Colla Gegantera de la Llagosta ha celebrat amb èxit la Zumba Gegant aquest matí amb més de 400 participants. Els diners recaptats, encara per comptabilitzar per banda de l’entitat, aniran destinats a La Marató de TV3, que enguany estarà dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

La sessió solidària ha començat amb les actuacions de dansa amb Oriental Dance, de l’associació Veus de Dona, i de Bollywood, de l’Associació d’Arts Humanes de Santa Perpètua. Tot seguit, s’ha encetat la jornada de zumba amb el professor Alexis Rosales, amb una quinzena de monitors, que s’ha perllongat durant més de tres hores. Durant la zumba massiva, han pres part els gegants de la colla llagostenca, el Josepet, la Blanqueta, la Torradeta, la Mariona i el Llago.

IMG_6562

Per part de la Colla Gegantera de la Llagosta la valoració ha estat positiva, ja que s’ha superat qualsevol previsió. “Ha estat un èxit la participació. En un principi havia previst un límit de 300 persones, però finalment vam augmentar-ho fins als 400. I ja amb les entrades exhaurides, avui mateix hi havia gent que s’ha apuntat. Superem els 400 participants i estem molt satisfets perquè ho fem per recaptar diners per a La Marató de TV3”, ha explicat el president de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martín.

IMG_6589

La jornada de la Colla Gegantera també ha comptat amb altres activitats com la Zumba Kids, un taller infantil solidari per un euro de l’Esplai Dijoc i un taller de pinta-cares per tres euros, d’El Taller d’Ideo M.J.

Publicitat

Publicitat

Més notícies