Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

L’Asociación Rociera celebrarà dissabte el Festival en benefici d’Aspayfacos

L’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta celebrarà la tretzena edició del Festival en benefici d’Aspayfacos, entitat que aplega a persones amb discapacitat de la nostra localitat i als seus familiars. L’activitat tindrà lloc demà dissabte a la seu de l’entitat llagostenca, al número 6 del carrer de Girona.

Al matí, la jornada començarà a les 11 hores i estarà dirigida per l’àrea juvenil de l’Asociación, que farà tallers manuals i diversos jocs; i acabarà amb un aperitiu al migdia. A la tarda, a partir de les 17 hores, es reprendrà l’activitat amb un berenar i, tot seguit, es farà un karaoke amb la dinamització dels cors rocieros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies