Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia A – Faycan
El sènior femení A de la Concòrdia ocupa la tretzena posició al grup B de la Segona Nacional amb cinc punts. Dissabte, a partir de les 17.30 hores, rebrà la visita del Faycan, que és dotzè amb sis punts i un partit més que la Concòrdia. El Faycan ve de perdre 0 a 2 contra l’Elx. El partit es jugarà al CEM El Turó.

CD la Concòrdia B  UFS Mollet
El sènior B del CD la Concòrdia puja fins al tercer lloc del grup 1 de la Segona Catalana amb 10 punts. Les llagostenques rebran dissabte la UFS Mollet, que és cinquè amb 9 punts. El partit tindrà lloc al CEM El Turó a les 15.45 hores.

FS Dante – FS Unión Llagostense A 
El FS Unión Llagostense A segueix una jornada més com a primer classificat de la Lliga Nacional Catalana i defensarà liderat diumenge a la pista del tercer classificat, el Dante. Els de José Manuel Poyato sumen 14 punts, 3 més que el rival d’aquest cap de setmana.

Sant Cebrià de Vallalta – FS Unión Llagostense B
El segon equip del FS Unión Llagostense intentarà sumar la segona victòria de la temporada a la pista del Sant Cebrià de Vallalta. El conjunt llagostenc ocupa l’onzena posició del grup B de la Primera Nacional Catalana amb 5 punts, mentre que el seu rival és setè amb 10 punts.

FUTBOL
CE La Llagosta
El conjunt amateur del CE la Llagosta té jornada de descans.

Palautordera – Viejas Glorias
El Viejas Glorias ocupa el cinquè lloc en la Cinquena Divisió amb 16 punts i està a vuit punts de diferència del líder, el Mataronesa. El proper partit dels llagostencs serà el cap de setmana al camp del Palautordera, que ocupa el tretzè lloc amb sis punts.

HANDBOL
Joventut Handbol – Polinyà
El sènior masculí del Joventut Handbol ocupa l’onzè lloc, empatats a quatre punts amb l’antepenúltim, el Martorell, i amb una millor diferència de gols. El proper compromís del Joventut Handbol tindrà lloc diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19 hores contra el Polinyà, que és novè amb sis punts.

Esplais – Vallag
El sènior del Vallag suma 10 punts, empatat amb el tercer, Sant Cugat C, i amb millor diferència de gols. El líder és el Manyanet B, que té 11 punts. El proper compromís del Vallag tindrà lloc diumenge a domicili contra l’Esplais, que és novè amb 6 punts.

Móra la Nova – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol ocupa el penúltim lloc al grup C de la Primera Catalana i visitarà dissabte la pista del Móra la Nova, que és el cuer. Els dos equips no tenen cap punt.

JUDO
Més d’una vintena d’infants del Club Judo-Karate la Llagosta participaran a la Copa Catalunya infantil i cadet de judo. El campionat català tindrà lloc dissabte al pavelló Llars Mundet de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies