Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Diumenge arriba la Zumba Gegant solidària amb la Marató de TV3

Zumba Gegant 2015 Foto: Facebook de la Colla Gegantera de la Llagosta
Zumba Gegant 2015 Foto: Facebook de la Colla Gegantera de la Llagosta

Més de 400 persones s’han inscrit per participar diumenge a la Zumba Gegant que organitza la Colla Gegantera de la Llagosta juntament amb el professor de zumba Alexis Rosales i la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta. L’acte servirà per sumar-se un any més a La Marató de TV3. En aquesta ocasió, la festa tindrà lloc a la plaça de la Sardana.

La sessió de zumba comptarà amb una quinzena de monitors i monitores que dirigiran la classe. Inicialment s’havien previst limitar l’esdeveniment a 300 persones, després es va ampliar a 400 i, finalment, aquesta xifra s’ha superat.

Per recaptar fons per a la Marató de TV3, que enguany estarà dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, també es portaran a terme altres activitats. L’Esplai Dijoc realitzarà tallers infantils, per un euro, i El Taller d’Ideo M.J. oferirà pinta-cares solidaris, per tres euros. Els més petits també disposaran d’una zona de zumbakids. També s’instal·larà una barra de bar a preus populars.

La jornada començarà a les 10 h amb una exhibició de dansa amb Oriental Dance, de l’associació Veus de Dona. A les 10.30 h tindrà lloc una actuació de Bollywood, a càrrec de l’Associació d’Arts Humanes de Santa Perpètua. La sessió de zumba gegant començarà a les 11 h i s’allargarà durant tres hores.

En cas de pluja, la jornada es traslladarà a la carpa de l’Institut Marina.

Publicitat

Publicitat

Més notícies