Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Alborada celebra demà el primer Festival de música i ball gallec de Catalunya

L’Agrupación Cultural Galega Alborada de la Llagosta ha impulsat la primera edició del Festival de música i ball gallec de Catalunya. L’entitat llagostenca celebrarà aquesta activitat amb la col·laboració de la Federación de Entidades Culturais Galegas en Cataluña (FEGALCAT). L’activitat tindrà lloc aquest dissabte al Centre Cultural a partir de les 17.30 hores.

La jornada pretén ser una sessió dedicada a la cultura gallega mitjançant la música i el ball de diverses agrupacions gallegues establertes a Catalunya. Entre les entitats participants, a banda de l’Alborada, hi ha confirmada la presència d’agrupacions de Mollet, Rubí, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, la Zona Franca o Barcelona-les Rambles.

Publicitat

Publicitat

Més notícies