Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Luis Canalejas entrena l’equip líder de la Segona Catalana d’handbol, el Cardedeu

Luis Canalejas a Ràdio la Llagosta.
Luis Canalejas, a Ràdio la Llagosta.

Luis Canalejas dirigeix amb èxit el sènior masculí del Club Handbol Cardedeu, que milita a la Segona Catalana en el mateix grup A que el Joventut Handbol. Després de sis jornades disputades, el conjunt cardedeuenc és el líder en solitari amb un ple de victòries amb 12 punts.

El tècnic llagostenc compleix la seva segona temporada al capdavant del sènior masculí del Cardedeu. El curs passat, amb una plantilla plena de jugadors joves i amb poca experiència, va viure el descens de categoria de Primera a Segona Catalana. L’objectiu per a aquesta campanya és recuperar la categoria perduda del sènior masculí i consolidar un projecte d’handbol base. “Tinc plens poders en el club i estic molt content. M’agrada fer handbol i Cardedeu m’ho permet fer. L’any passat, va ser un any complicat, però vam treballar bé. La directiva va confiar en mi i aquesta temporada estem tenim bons resultats”, remarca Luis Canalejas.

El sènior del Cardedeu s’enfrontarà al sènior del Joventut Handbol, que dirigeix Xavier Canalejas, germà de Luis, en la darrera jornada de la primera i segona volta del campionat. El primer partit entre els dos conjunts es disputarà el 22 de gener del 2017 a Cardedeu i el segon serà el 29 d’abril del 2017 al Poliesportiu Antonio García Robledo. “Seran uns partits especials per a mi, sobretot la tornada al Poliesportiu amb molts records en la meva etapa amb el Joventut Handbol la Llagosta”, recorda Luis Canalejas, que va dirigir el sènior masculí llagostenc fins fa tres temporades.

Publicitat

Publicitat

Més notícies