Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

Una segona part dolenta condemna el Joventut Handbol contra el Sants

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va trencar dissabte la dinàmica de dues victòries amb una derrota a la pista del Sants (23-22).

El conjunt de Xavier Canalejas va mostrar dues versions durant el partit. El Joventut Handbol va ser sòlid defensivament en la primera part encaixant només cinc gols, el que el va permetre arribar al descans amb quatre gols d’avantatge. A la represa, les errades dels llagostencs van condemnar-los i van acabar perdent el partit per un únic gol de diferència.

Tot i perdre contra el Sants, el Joventut Handbol puja una posició al grup A de la Segona Catalana. Els llagostencs ocupen l’onzè lloc, empatats a quatre punts amb l’antepenúltim, el Martorell, i amb una millor diferència de gols. A la jornada passada, els de la nostra localitat ocupaven el tercer lloc per la cua en un quíntuple empat. El proper compromís del Joventut Handbol tindrà lloc diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19 hores contra el Polinyà, que és novè amb sis punts.

D’altra banda, el sènior femení del Joventut Handbol va perdre la jornada passada contra el Sant Esteve de Palautordera per 22 a 29. Les llagostenques ocupen el penúltim lloc al grup C de la Primera Catalana i visitaran dissabte la pista del Móra la Nova, que és el cuer. Els dos equips no tenen cap punt.

Nova convocatòria amb Catalunya
Sofia Serrano, Carla Canalejas i Yusu Kejera, jugadors de la base del Joventut Handbol, han estat convocats per a nous entrenaments amb la selecció de Catalunya. Serrano ho farà amb la selecció infantil i Canalejas amb la cadet. Totes dues aniran a Montmeló, mentre que Kejera anirà a Sabadell diumenge per fer la sessió amb el cadet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies