Dilluns, 05 desembre 2022
7.7 C
La Llagosta

Cinquanta persones sobreviuen en la nit zombi de la Llagosta

zombi 1
Fotografia de Miquel Rufach (Foto-Club la Llagosta).

Un total de 695 persones van participar finalment la nit de dissabte a diumenge en l’activitat anomenada Z-Infection, que van organitzar a la Llagosta la colla dels Volats i l’empresa Caçafantasmes. El joc, que simulava una infecció zombi, va començar a les 22.30 hores amb un acte inicial multitudinari a la plaça d’Antoni Baqué i va acabar a les cinc de la matinada.

Els participants es van dividir entre els grups de supervivents i zombis. A més, hi va haver un tercer grup d’actors que va fer de diversos personatges, com científics o militars. Durant tota la nit, es van desenvolupar diferents proves a diversos indrets, com ara el camí del cementiri, els passadissos sota la C-17, el Centre Cultural del carrer de la Florida, el Mercat Municipal o l’Hotel d’Entitats, entre d’altres. 50 persones van sobreviure a la infecció, 40 de les quals van completar set proves i deu, vuit. Al llarg de la nit, no es va produir cap incident destacat, segons han explicat fonts de l’organització. L’activitat va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat