Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

Cinquanta persones sobreviuen en la nit zombi de la Llagosta

zombi 1
Fotografia de Miquel Rufach (Foto-Club la Llagosta).

Un total de 695 persones van participar finalment la nit de dissabte a diumenge en l’activitat anomenada Z-Infection, que van organitzar a la Llagosta la colla dels Volats i l’empresa Caçafantasmes. El joc, que simulava una infecció zombi, va començar a les 22.30 hores amb un acte inicial multitudinari a la plaça d’Antoni Baqué i va acabar a les cinc de la matinada.

Els participants es van dividir entre els grups de supervivents i zombis. A més, hi va haver un tercer grup d’actors que va fer de diversos personatges, com científics o militars. Durant tota la nit, es van desenvolupar diferents proves a diversos indrets, com ara el camí del cementiri, els passadissos sota la C-17, el Centre Cultural del carrer de la Florida, el Mercat Municipal o l’Hotel d’Entitats, entre d’altres. 50 persones van sobreviure a la infecció, 40 de les quals van completar set proves i deu, vuit. Al llarg de la nit, no es va produir cap incident destacat, segons han explicat fonts de l’organització. L’activitat va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies