Divendres, 26 abril 2024
10.6 C

El CE la Llagosta celebra la victòria contra l’EFB Sentmenat en el temps afegit

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va imposar-se diumenge contra l’EFB Sentmenat en el temps afegit. Un gol de Miquel Marfà va donar la victòria a l’equip d’Humberto Velasco per 2 a 3.

L’equip llagostenc va haver de capgirar el marcador per aconseguir la victòria. La Llagosta va igualar l’electrònic en dues ocasions: la primera, abans del descans i la segona, després de la represa. Els dos primers gols llagostencs els va marcar Sebi Ionut, que és el tercer màxim golejador del grup 8 de la Quarta Catalana amb vuit gols. L’esclat d’alegria llagostenca va arribar en el temps afegit amb el gol de la victòria de Marfà.

La Llagosta puja fins al novè lloc i suma 12 punts. El cap de setmana, l’equip de la nostra localitat tindrà jornada de descans.