Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

El Viejas Glorias encadena la cinquena victòria

El Club Deportivo Viejas Glorias va golejar (6-2) dissabte el Soviets Cànoves. El compromís va tenir lloc al camp llagostenc i va suposar la cinquena victòria consecutiva d’aquesta temporada.

El conjunt de la nostra localitat va ser superior des de l’inici del duel i al descans va marxar amb un 2 a 0. A la represa, el Viejas Glorias va marcar quatre gols seguits, que van deixar el marcador en un 6 a 0. A les acaballes del partit, el Soviets Cànoves va marcar dos gols. Els golejadors del conjunt llagostenc van ser Pacheco, per partida doble, Juan, Abel, Cristian i Ricard.

El Viejas Glorias ocupa el cinquè lloc en la Cinquena Divisió amb 16 punts i està a vuit punts de diferència del líder, el Mataronesa. El proper partit dels llagostencs serà el cap de setmana al camp del Palautordera, que ocupa el tretzè lloc amb sis punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies