Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense es manté líder després de guanyar el Sansur (4-1)

FS Unión LlagosteneseEl sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha guanyat avui el Sansur per 4 a 1. Els de la nostra localitat han aconseguit una victòria molt treballada davant d’un equip que no ha donat res per perdut fins a l’últim moment. Amb els tres punts, els llagostencs es mantenen al capdavant de la classificació.

La primera part ha acabat amb un empat (1-1) al marcador. Als vuit minuts de joc, Alejandro Cañadillas avançava la Unión Llagostense amb una jugada en solitari després de robar la pilota al mig de la pista. Abans, el porter llagostenc havia fet un parell de bones intervencions que havien evitat que el Sansur marqués primer. Després del gol llagostenc, els jugadors de José Manuel Poyato han agafat el domini del partit i han disposat d’alguna ocasió més. Cinc minuts més tard, els visitants aconseguien empatar, aprofitant un embolic davant de la porteria llagostenca. Abans del descans, tots dos equips han pogut avançar-se al marcador, però sense sort.

A la represa, el joc va començar igual que a la primera part, amb una Unión Llagostense a la qual li costava centrar-se. Tot i això, els de Barcelona no han creat cap ocasió de gol. Quan es portaven jugats 12 minuts de la segona part, Alberto Joyera feia el 2 a 1. Joyera s’ha encarregat de fer els altres dos gols dels llagostencs. El 3 a 1 arribava a 3 minuts del final i el 4 a 1, a un gran passi de Juan Carlos, un minut i mig més tard.

La propera jornada, la Unión Llagostense, que és el líder amb 14 punts, visitarà la pista del Futsal Dante, que és tercer amb 11 punts i un partit menys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies