Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Joventut d’Elx – CD la Concòrdia A
El sènior femení A de la Concòrdia arriba a la setena jornada de lliga després d’empatar contra el líder, l’Esportiu Hispanic, (2-2). Les d’Iván Beas, amb quatre punts, ocupen el penúltim lloc, en zona de descens, però empatades amb l’antepenúltim, l’Eixample.  Les llagostenques tindran demà dissabte un desplaçament complicat a la pista del Joventut d’Elx, que és sisè amb nou punts.

Ullastrell – CD la Concòrdia B
El sènior B del CD la Concòrdia visitarà diumenge el cuer del grup 1 de la Segona Catalana, l’Ullastrell, que encara no ha puntuat. Les llagostenques són quartes amb set punts.

FS Unión Llagostense A – Sansur
El FS Unión Llagostense A defensarà liderat en la setena jornada de la Lliga Nacional Catalana. El conjunt de José Manuel Poyato suma onze punts en sis partits.  Els llagostencs rebran demà dissabte a les 18.15 hores al CEM El Turó el Sansur, que és desè amb sis punts.

FS Unión Llagostense B  – Hostalriquenc
El segon equip del FS Unión Llagostense vol trencar la dinàmica de cinc jornades seguides sense guanyar amb un balanç de dos empats i tres derrotes. Els llagostencs ocupen el desè lloc al grup B de la Primera Nacional Catalana amb cinc punts i diumenge rebran el líder, l’Hostalriquenc. El compromís es disputarà al CEM El Turó a les 12 hores.

FUTBOL
EFB Sentmenat – CE La Llagosta
El conjunt amateur del CE la Llagosta està protagonitzant un començament de temporada molt irre­gular i ocupa el desè lloc al grup 8 de la Quarta Catalana amb nou punts. L’equip d’Humberto Velasco es desplaçarà diumenge al terreny de joc de l’Escola de Futbol Base de Sentmenat, que és onzè amb els mateixos punts que els de la Llagosta.

Viejas Glorias – Soviets Cànoves
El Viejas Glorias ocupa el cinquè lloc amb 13 punts, a vuit del líder de la Cinquena Divisió, el Mataronesa, després d’encadenar quatre victòries seguides. Demà dissabte, rebrà la visita del Soviets Cànoves, que és novè amb nou punts, a les 17 hores al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

HANDBOL
Sants – Joventut Handbol
El sènior masculí del Joventut Handbol viu el seu millor moment després d’encadenar dues victòries al grup A de la Segona Catalana. Els de Xavier Canalejas ocupen l’antepenúltim lloc amb quatre punts i demà dissabte visiten la pista del Sants, que és vuitè i també suma quatre punts.

Vallag – Sant Martí Adrianenc C
El sènior del Vallag ocupa el tercer lloc al grup A de Tercera Catalana amb vuit punts, a un de diferència del líder, el Manyanet B. Els de Pedro Iglesias reben demà dissabte el Sant Martí Adrianenc C, que és cinquè amb sis punts. El partit tindrà lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19.30 hores.

Joventut Handbol femení – Sant Esteve de Palautordera
El sènior femení del Joventut Handbol ve de perdre el quart partit de la temporada contra el Sant Vicenç B. Les llagostenques ocupen el penúltim lloc sense cap punt i ara rebran el Sant Esteve de Palautordera, que ocupa el sisè lloc amb dos punts. El partit tindrà lloc diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 12.30 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies