La Biblioteca de la Llagosta veu reconeguda la seva tasca de promoció de la lectura

0
81

La Biblioteca de la Llagosta ha estat novament una de les 300 biblioteques de tota Espanya que ha rebut un lot de 150 llibres com a premi dins de la Campanya d’Animació a la Lectura María Moliner, que enguany arribava a la seva 17a edició.

El concurs estava convocat pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i la Fundació Coca-Cola Juan Manuel Sáinz de Vicuña. Al certamen es poden presentar projectes desenvolupats per biblioteques de municipis de menys de 50.000 habitants que busquin incentivar accions d’animació a la lectura en infants i joves, d’eficiència i tasques bibliotecàries així com d’integració social. Aquest any, s’han presentat 605 projectes.

La Biblioteca de la Llagosta ha estat premiada per l’edició del llibre Els contes són la clau: abre tu puerta i les activitats de presentació i difusió de l’obra. Els contes van ser creats per les integrants del Taller de Contes de la Biblioteca, que coordina Conchi Fernández, i il·lustrats per alumnes dels centres educatius de la Llagosta, de l’associació Aspayfacos i de l’Estancia del Arte. L’edició del llibre va anar a càrrec de l’Ajuntament de la Llagosta.

La Biblioteca de la nostra localitat ja ha estat premiada anteriorment en el marc de la Campanya d’Animació a la Lectura María Moliner. La darrera vegada va ser a la convocatòria del 2014.

Publicitat