Dilluns, 25 setembre 2023
18.5 C
La Llagosta

El Gran Recapte d’Aliments es farà a final de mes

Els dies 25 i 26 de novembre, tindrà lloc el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya de 2016. La Llagosta se suma, un any més, a aquesta iniciativa solidària, una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.

La campanya la porten a terme simultàniament els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya. Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la solidaritat de la societat per no esdevenir marginades. Per aquest motiu, els Bancs d’Aliments posen en marxa aquest projecte. A la Llagosta, l’Ajuntament hi participa amb dues entitats: REMS i l’Església Evangelista a través de la seva obra social El Far. Les dues entitats treballen, amb els Serveis Socials de l’Ajuntament, per tal de donar cobertura tot l’any a les famílies. Els punts de recollida a la nostra lo­calitat estaran ubicats als su­permercats DIA, Caprabo i Sorli Discau i al Mercat Municipal. Si alguna per­sona vol ser voluntari de la campanya, ha d’entrar al web del Gran Recapte.

Publicitat

Publicitat

Més notícies