Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

El conjunt amateur del CE la Llagosta perd a casa contra el Lliçà d’Amunt

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va caure el cap de setmana passat a casa (2-3) contra el Lliçà d’Amunt, entrenat per Checo, un extècnic de l’equip de la nostra localitat. Els llagostencs van anar sempre a remolc. Els visitants van fer el 0 a 1 al minut 29. El marcador no es va tornar a moure fins a la segona part. Miquel Marfà va empatar, però el Lliçà d’Amunt va sentenciar amb dos gols seguits. Iván Izquier­do va marcar després el definitiu 2 a 3.

El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta està protagonitzant un començament de temporada molt irre­gular. L’equip que entrena Humber­to Velasco és desè al grup 8 de la Quarta Catalana amb nou punts. En les set primeres jornades del campionat, els llagostencs han guanyat tres partits i n’han perdut quatre.

El proper cap de setmana, la Llagosta es desplaçarà al terreny de joc de l’Escola de Futbol Base de Sentmenat. Aquest equip és onzè amb els mateixos punts que els de la Llagosta i ve de guanyar per 2 a 4 l’Escola de Futbol Base de Ripollet

Publicitat

Publicitat

Més notícies