Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Treballada victòria de l’HC Vallag contra el Sant Llorenç-Sant Feliu B

El sènior de l’Handbol Club Vallag va sumar dissabte la quarta victòria de la temporada a Sant Feliu de Llobregat i va refer-se de la derrota de fa dues setmanes a la seva pista. Els llagostencs van guanyar contra el Sant Llorenç-Sant Feliu B per 27 a 30.

El partit va ser igualat fins als darrers deu minuts, quan l’equip taronja va aconseguir un avantatge de quatre gols. Al tram decisiu, els de Pedro Iglesias es van mostrar superiors i van sumar una nova victòria.

El Vallag ocupa el tercer lloc amb vuit punts, a un de diferència del líder, el Manyanet B, i té els mateixos que el segon i el quart, el Sant Esteve de Palautordera B i Sant Cugat C, respectivament. El següent compromís de l’equip de la nostra localitat serà contra el Sant Martí Adrianenc C, que és cinquè amb sis punts. El partit tindrà lloc dissabte al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19.30 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies