Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Segona victòria del sènior masculí del Joventut Handbol

Celebració de la victòria contra el Gavà B. Fotografia: Twitter JH la Llagosta.
Celebració de la victòria contra el Gavà B. Fotografia: Twitter JH la Llagosta.

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va guanyar diumenge el primer partit com a local de la temporada. Els llagostencs, que encadenen dues victòries, es van imposar contra el cuer, el Gavà B, per 29 a 21.

Tot i l’ampli avantatge final a favor dels llagostencs, el partit no va començar de la millor manera. El Gavà B va arribar al descans amb un gol d’avantatge, però, a la segona part, es va veure la millor versió del Joventut Handbol i va capgirar l’electrònic.

El Joventut Handbol ocupa l’antepenúltim lloc amb quatre punts al grup A de la Segona Catalana. El proper cap de setmana, els llagostencs visiten la pista del Sants, que ocupa el vuitè lloc amb quatre punts.

El sènior femení va perdre el quart partit de la temporada contra el Sant Vicenç B per 28 a 14. Les llagostenques ocupen el penúltim lloc sense cap punt i ara rebran el Sant Esteve de Palautordera, que ocupa el sisè lloc amb dos punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies