Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense empata, però manté el liderat

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va empatar el cap de setmana passat (3-3) a la pista del Montsant Sala5. Els de la Llagosta van fer el 0 a 1 al minut 6 en una acció d’Efrén. Al minut 10, David Soria va marcar el 0 a 2. Abans del descans, el Montsant Sala5 va aconseguir l’1 a 2.

A la segona part, Juan Carlos García va marcar l’1 a 3, però, en el tram final del partit, el FS Unión Llagostense, que va patir un arbitratge molt desfavorable, va encaixar dos gols més i va veure com se li escapava el triomf.

Tot i l’empat, el conjunt de la nostra localitat manté el liderat, ja que els seus principals rivals tampoc no van aconseguir la victòria. Tant la Garriga com el Tiana van empatar, mentre que la Penya Recreativa Sant Feliu, l’únic equip que ha derrotat aquesta temporada els llagos­tencs, va perdre.

La Unión Llagostense suma onze punts en sis partits. El segon classificat és la Garriga amb nou punts, els mateixos que tenen el Tiana i la Penya Recreativa Sant Feliu, que ha jugat un partit menys. Els llagostencs han aconseguit, fins ara, tres victòries i dos empats i només han perdut un partit.

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense jugarà dissabte a casa contra el Sansur, que és desè amb sis punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies