Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

El Joventut Handbol va celebrar dissabte la presentació dels 18 equips del club

Joventut HandbolEl Joventut Handbol la Llagosta va presentar dissabte al vespre els 18 equips d’aquesta temporada 2016-2017. L’acte va servir també per celebrar el cinquè aniversari del club. Les graderies del Complex Esportiu Municipal El Turó es van omplir per presenciar la sortida a la pista de bona part dels 180 esportistes que formen part del Joventut Handbol.

L’acte va començar amb un homenatge al conjunt femení cadet, que es va proclamar la temporada passada tercer de la Primera Catalana. L’equip va presentar la copa a l’afició llagostenca. Tot seguit, jugadors, jugadores i cos tècnic van sortir d’un en un a la pista del Turó. El club compta aquesta temporada amb equips a totes les categories, tant masculines com femenines.

La presentació va servir també per celebrar les cinc temporades jugades ja pel Joventut Handbol, que va començar amb dos equips de base. Ara, té equips des del prebenjamí fins al màster. Aquest moment va servir per homenatjar dues de les persones que van impulsar el projecte, Xavier Canalejas, actual director esportiu i entrenador del sènior masculí, i Sergio Alonso, entrenador del sènior femení. Tots dos van dirigir unes paraules al públic assistent, així com la presidenta del club, Elsa Flórez, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Llagosta, Jordi Jiménez. El president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomás Moral, no va poder assistir finalment a la presentació del Joventut Handbol.

Aurea Pino i Carla Canalejas
Aurea Pino i Carla Canalejas.

Els organitzadors també van destacar dues jugadores llagostenques que formen part de la selecció catalana, les cadets Carla Canalejas i Aurea Pino, que actualment juga amb el Balonmano Granollers. La presentació va acabar amb una gran fotografia de família.

El club llagostenc va recollir durant l’acte productes d’higiene personal, que van ser donats a Rems per tal que els distribueixi entre famílies necessitades de la Llagosta. Al llarg d’aquesta setmana, continuarà la recollida de productes durant l’horari d’entrenament dels equips al Pavelló Antonio García Robledo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies