Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

Avui continuen les activitats de la Castanyada a la Llagosta

La plaça d’Antoni Baqué acollirà les activitats de la Castanyada i Halloween programades per a avui dilluns, 31 d’octubre, vigília de Tots Sants. De 17 a 19 h, el Nou Casal oferirà tot un seguit d’activitats, com ara l’elaboració d’un atrapasomnis i tallers de maquillatge infantil. Podran participar-hi nens i nenes a partir dels tres anys, acompanyats d’una persona adulta.

Per la seva part, la colla de diables Les Llagostes de l’Avern tindrà instal·lada a partir de les 17 h una paradeta a la plaça d’Antoni Baqué, on vendrà castanyes, moniatos i crispetes. A les 19 h, començarà la projecció d’una pel·lícula infantil i, a les 21.30 h, tindrà lloc una exhibició de foc.

relats de por a la bibliotecaD’altra banda, unes 50 persones van assistir dijous al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí per escoltar Per Tots Sants, relats de por a la Biblioteca. Les persones del Taller de narrativa van preparar un recorregut per l’equipament, que va estar ambientat per a l’ocasió. En total, van ser quatre escenes repartides per tot el centre. L’acte va comptar amb l’ambientació musical de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música.

Per últim, el divendres, 5 de novembre, a partir de les vuit del vespre, l’Agrupación Cultural Galega Alborada celebrarà la Castanyada gallega al seu local, situat darrere del Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies