Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia A – Futsal Esportiu Hispanic
La Concòrdia ocupa l’antepenúltima posició amb tres punts i demà dissabte rebrà la visita del líder, el Futsal Esportiu Hispanic, que suma dotze punts. L’objectiu de les llagostenques serà trencar una dinàmica de tres derrotes consecutives. El partit es disputarà a les 17 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Escola Pia Sabadell – CD la Concòrdia B
El sènior B del CD la Concòrdia disputarà la quarta jornada a la Segona Divisió després de sumar el primer punt de la temporada el cap de setmana passat. L’equip d’Enrique Moya visitarà demà dissabte la pista de l’Escola Pia Sabadell, que ocupa el setè lloc amb tres punts.

Montsant Sala 5 – FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense A lidera la Lliga Nacional Catalana amb deu punts després de disputar cinc jornades. Els de José Manuel Poyato aniran diumenge a la pista del Montsant Sala5, que és setè amb set punts.

Vall-llobrega – FS Unión Llagostense B
El segon equip del FS Unión Llagostense visitarà diumenge la pista de l’últim classificat del grup B de la Primera Nacional, el Vall-llobrega, que encara no ha puntuat. Els llagostencs ocupen el novè lloc amb cinc punts.

FUTBOL
CE La Llagosta – Lliçà d’Amunt
La Llagosta arriba a la setena jornada del campionat amb confiança després de guanyar 3 a 5 el Martorelles. L’equip llagostenc ocupa el setè lloc amb nou punts al grup 8 de la Quarta Catalana i diumenge rebrà el Lliçà d’Amunt, que és novè amb set punts. El compromís es jugarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12.30 hores.

Atlètic Canet – Viejas Glorias
El Viejas Glorias puja fins al sisè lloc amb deu punts després d’encadenar tres victòries. Diumenge, visitarà l’Atlètic Canet, que ocupa el novè lloc amb vuit punts.

HANDBOL
Joventut Handbol – Gavà B
El sènior masculí del Joventut Handbol afronta el partit contra el Gavà B, que és últim amb un punt, amb la confiança d’haver guanyat la jornada passada el primer partit d’aquesta temporada al grup A de Segona Catalana. El duel tindrà lloc diumenge a les 19 hores al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat B – Vallag
El sènior del Vallag va perdre la jornada passada el primer lloc i se situa quart amb sis punts, a dos del líder del grup A de Tercera Catalana, el Manyanet B. Demà dissabte, els llagostencs visitaran la pista del Sant Llorenç–Sant Feliu de Llobregat B, que ocupa el desè lloc amb dos punts.

Sant Vicenç B – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol encadena la tercera derrota de la temporada i continua sense puntuar al grup C de Primera Catalana. El proper partit serà el cap de setmana a la pista del Sant Vicenç B, que és quart amb quatre punts.

Presentació Joventut Handbol
El Joventut Handbol la Llagosta celebrarà la presentació oficial dels 18 equips de la temporada 2016-2017 demà dissabte al CEM El Turó. L’acte començarà a les 19.30 hores.

JUDO
Bogdan Ivancea, del Club Judo-Karate la Llagosta, participarà a la Supercopa de Catalunya absoluta. El llagostenc, en edat cadet, prendrà part en la categoria de menys de 73 quilos contra rivals, que majoritàriament són majors d’edat. La competició tindrà lloc demà dissabte al matí al Pavelló Llars Mundet de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies