Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

La Castanyada arriba a la Llagosta plena de propostes

La celebració de Tots Sants, amb la Castanyada i Halloween, arriba amb tot un seguit de propostes a la nostra localitat. Des d’avui i fins dilluns, hi ha programades activitats per a tots els gustos.

La Biblioteca de la Llagosta tornarà a oferir avui Per Tots Sants, relats de por a la Biblioteca. Les persones del Taller de narrativa han preparat un recorregut per l’equipament, que estarà ambientat per a l’ocasió. L’ambientació musical anirà a càrrec de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música. L’activitat començarà a les 21 h i cal fer reserva prèvia a la mateixa Biblioteca.

Demà divendres, l’Esplai Dijoc organitzarà tallers i un nou concurs de moniatos disfressats. Les activitats es desenvoluparan a partir de les 17 h a la plaça d’Antoni Baqué. Fins a les 18 h, es podran presentar els moniatos. Al llarg de tota la tarda, es faran tallers infantils i, a les 19.45 h, es coneixerà el veredicte del concurs.

La següent activitat serà un altre taller, en aquesta ocasió es tracta d’aprendre a fer carbasses en 3D i ratetes de castanya. Els infants interessats poden anar dissabte, a partir de les 12 h, a la Biblioteca.

El mateix dissabte, de 15 a 21 h, es desenvoluparà a la plaça d’Antoni Baqué Celebrem la Castanyada en groc, a càrrec de la colla dels Saltats. Els participants podran participar en diferents tallers. En aquest cas, els que vulguin prendre part en un taller hauran de pagar 2 euros i tres tallers sortirà per 5 euros. Les activitats seran gratuïtes per als socis dels Saltats. La colla també posarà a la venda castanyes a preus populars.

El Casal d’Avis també celebrarà dissabte la Castanyada. La festa començarà a les sis de la tarda. Per participar-hi, cal haver recollit abans un tiquet al mateix Casal.

La programació continuarà dilluns 31 d’octubre. De 17 a 19 h, el Nou Casal oferirà a la plaça d’Antoni Baqué tot un seguit d’activitats, com ara l’elaboració d’un atrapasomnis i tallers de maquillatge infantil. Podran participar-hi nens i nenes a partir dels 3 anys, acompanyats d’una persona adulta.

Per la seva part, la colla de diables Les Llagostes de l’Avern ha preparat per a dilluns a la plaça d’Antoni Baqué una projecció de cinema infantil, una exhibició de foc i venda de productes. A partir de les 17 h, la colla tindrà instal·lada una paradeta on vendrà castanyes, moniatos i crispetes. A les 19 h, començarà la projecció d’una pel·lícula infantil i a les 21.30 h tindrà lloc una exhibició de foc.

D’altra banda, el 5 de novembre, a partir de les 20 h, l’Agrupación Cultural Galega Alborada celebrarà la Castanyada gallega a la seva seu, situada darrere del Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies