Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol celebrarà dissabte l’acte de presentació dels seus 18 equips

El Joventut Handbol la Llagosta celebrarà la presentació oficial dels 18 equips de la temporada 2016-2017 dissabte al CEM El Turó. L’acte començarà a les 19.30 hores i comptarà amb la presència del president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomás Moral, i del regidor d’Esports, Jordi Jiménez.

El club llagostenc tindrà aquesta campanya equips a totes les categories masculines i femenines després d’aconseguir completar les edats de juvenil. A més, tindrà dos conjunts per categoria en aleví, infantil i cadet masculí, i infantil femení. Tots els equips jugaran entre les competicions oficials que organitzen la Federació Catalana i el Consell Esportiu del Vallès Oriental (CEVO), excepte el màster femení, que no disputarà cap competició.

La presentació dels equips servirà per fer les fotografies oficials de la temporada. Durant la sortida dels equips a pista, el club preveu un espectacle de música i llum per amenitzar la trobada.

Durant l’acte, el club farà un recapte solidari de productes d’higiene personal, que es lliurarà íntegrament a l’Associació de Voluntariat Rems. L’entitat recomana fer donacions de productes com ara sabó, gel, dentífrics i desodorants, entre altres.

D’altra banda, els jugadors de base del Joventut Handbol Sofia Serrano i Yusupha Quejera han estat convocats per la selecció catalana d’handbol per al proper cap de setmana. Serrano participarà en la categoria infantil i Quejera, en la cadet. Carla Canalejas i Ari Muñoz, també jugadores de l’entitat llagostenca i habituals en els entrenaments de la selecció catalana, no han entrat en la convocatòria del combinat català perquè estan lesionades.

Publicitat

Publicitat

Més notícies