Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

Bogdan Ivancea, del Club Judo-Karate, intentarà donar la sorpresa a la Supercopa Catalunya absoluta de judo

Bogdan Ivancea, a la dreta, en una competició anterior.
Bogdan Ivancea, a la dreta, en una competició anterior.

Bogdan Ivancea, del Club Judo-Karate la Llagosta, participarà dissabte a la Supercopa de Catalunya absoluta. El llagostenc, en edat cadet, prendrà part en la categoria de menys de 73 quilos contra rivals que majoritàriament són majors d’edat. La competició tindrà lloc dissabte al matí al Pavelló Llars Mundet de Barcelona i el llagostenc intentarà donar la sorpresa tot i la seva joventut.

Ivancea ja va participar el cap de setmana passat a la Supercopa de Catalunya júnior, però no va aconseguir entrar en la lluita per les medalles. Ivancea va participar juntament amb Daniel Novo i Nadia Vidal, també del Club Judo-Karate la Llagosta, que no van aconseguir cap medalla.

A la Supercopa absoluta catalana, hi havia prevista la participació de Daniel Buendía, però una lesió ha truncat els seus plans i encara continua de baixa. Buendía s’havia fixat la Supercopa de Catalunya com a primer objectiu de la temporada, però ara se centrarà a recuperar-se.

Publicitat

Publicitat

Més notícies