Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament i SOREA signen un conveni per combatre la pobresa energètica

IMG_7147L’Ajuntament de la Llagosta i l’empresa SOREA, concessionària del servei de subministrament d’aigua a la nostra localitat, han signat aquest matí un conveni per combatre la pobresa energètica i la vulnerabilitat. La signatura ha tingut lloc a la Sala de govern de l’Edifici Administratiu del Consistori llagostenc i ha anat a càrrec de l’alcalde, Óscar Sierra, i del director Territorial de Catalunya Centre de SOREA, Ramon Albareda.

El conveni és fruit de la voluntat de l’Ajuntament de la Llagosta i de SOREA de fer un pas més en el seu compromís de trobar solucions a les situacions de pobresa energètica i poder garantir el servei d’aigua a totes aquelles persones i famílies que es trobin en una situació de vulnerabilitat econòmica o en risc d’exclusió residencial.

El document estableix el protocol a seguir en el cas que una família, amb una situació econòmica desfavorable, no pugui fer front al rebut de l’aigua. Segons el conveni, per a aquest any 2016, s’establirà un Fons de Solidaritat per un import de 5.000 euros, aportats íntegrament per SOREA, que es destinarà a contribuir a la liquidació total o parcial del deute corresponent a la factura del servei municipal de l’aigua d’aquelles unitats familiars que estiguin en situació de precarietat i vulnerabilitat econòmica acreditada pels Serveis Socials de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies