Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El CE la Llagosta s’imposa a Martorelles amb una maneta de gols

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va guanyar diumenge al camp del Martorelles per 3 a 5. Els llagostencs van sumar la tercera victòria de la temporada.

Els d’Humberto Velasco van començar el compromís marcant tres gols en mitja hora de joc mitjançant Mingo, Marfà i Sebastian Ionut. Abans del descans, el Martorelles va escurçar la diferència amb l’1 a 3. El domini va ser llagostenc i a la represa Sebastian Ionut va marcar dos gols més per signar un triplet en el partit. Els locals, que també van marcar dos gols a la segona part, van fer el 2 a 4 i 3 a 5 definitiu.

Durant el partit, va debutar l’última alta de la plantilla llagostenca, Albert Pescador, que juga de lateral esquerre. Feia dos mesos que el defensa entrenava amb l’equip i finalment la setmana passada va aconseguir la fitxa federativa. Al compromís va jugar a un bon nivell, però en una caiguda es va fer mal i va ser substituït abans del descans, tot i que s’espera que ja estigui recuperat per al proper partit.

La Llagosta ocupa el setè lloc amb 9 punts al grup 8 de la Quarta Catalana i diumenge rebrà el Lliçà d’Amunt, que és novè amb 7 punts. El compromís es jugarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12.30 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies