Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol trenca la dinàmica de derrotes amb una victòria contra el Valldoreix

Celebració de la primera victòria de la plantilla del Joventut Handbol. Fotografia: Twitter JH la Llagosta.
Celebració de la primera victòria de la plantilla del Joventut Handbol. Fotografia: Twitter Joventut Handbol.

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va sumar la primera victòria de la temporada diumenge a la pista del Valldoreix. Els de Xavier Canalejas van guanyar 23 a 27 i deixen l’últim lloc de la classificació per pujar fins a l’avantpenúltima posició del grup A de la Segona Catalana.

Després de tres derrotes seguides, primer triomf dels llagostencs. Els de la nostra localitat es van mostrar molt concentrats durant tot el compromís, sobretot a la segona part. El Joventut Handbol va jugar gran part de la represa en inferioritat numèrica a causa de les exclusions, però en aquests moments va aconseguir defensar i sorprendre en atac.

El sènior masculí del Joventut Handbol té 2 punts i diumenge rebrà el cuer, el Gavà B que té 1 punt després d’empatar la jornada passada a la seva pista contra la Salle Bonanova (21-21). El duel tindrà lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19 hores.

D’altra banda, el sènior femení va perdre contra el líder del grup C de Primera Catalana, el Perelló. Les llagostenques van caure a la seva pista per 17 a 34 i encadenen la tercera derrota. El proper partit serà el cap de setmana a la pista del Sant Vicenç B, que és quart amb 4 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies