Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

L’HC Vallag perd el primer partit de la temporada

El sènior de l’Handbol Club Vallag va perdre el seu primer partit de la temporada després de tres victòries seguides. Els de Pedro Iglesias van encaixar la primera derrota dissabte contra el Sant Esteve de Palautordera B per 27 a 28.

Els llagostencs van anar a remolc durant tot el compromís. El Vallag es va mostrar imprecís i amb errades poc habituals que el van condemnar contra un equip que va ser superior als de la nostra localitat. Tot i això, va gaudir d’una darrera oportunitat en atac per empatar, però finalment l’acció no va acabar en gol.

La derrota baixa el Vallag del primer lloc i el situa quart amb 6 punts, a 2 del líder del grup A de Tercera Catalana, el Manyanet B. Dissabte, els llagostencs visitaran la pista del Sant Llorenç–Sant Feliu de Llobregat B, que ocupa el desè lloc amb 2 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies