Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense derrota el Porqueres (4-3)

Juan Carlos controla una pilota davant d'un jugador del Porqueres.
Juan Carlos controla una pilota davant d’un jugador del Porqueres.

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha aconseguit aquesta tarda la primera victòria de la temporada a casa en derrotar el Porqueres per 4 a 3. Els de José Manuel Poyato, que afrontaven el partit amb moltes baixes, han tingut més problemes dels previstos per guanyar el partit.

A la primera part, Alberto ha marcat l’1 a 0, però els visitants han reaccionat i han fet dos gols abans del descans. A la segona part, Cañas ha anotat el 2 a 2. El Porqueres s’ha situat 2 a 3 a pocs minuts del final. Els de la Llagosta han remuntat amb gols d’Alberto i Cañas.

El FS Unión Llagostense suma deu punts i el proper cap de setmana anirà a la pista del Montsant Sala5.

Publicitat

Publicitat

Més notícies