Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
San Isidro – CD la Concòrdia A
La Concòrdia suma tres punts en tres partits disputats amb un balanç d’una victòria i dues derrotes. Demà dissabte, les llagostenques afronten el primer desplaçament a les Illes Canàries de la temporada per jugar a la pista del San Isidro, que és antepenúltim amb els mateixos punts que l’equip d’Iván Beas.

CD la Concòrdia B – Racing Pineda
El sènior B del CD la Concòrdia rebrà el primer classificat de la categoria, que encadena dues victòries. Les llagostenques són antepenúltimes amb una derrota i un compromís ajornat. El partit tindrà lloc demà dissabte a la pista del CEM El Turó a les 15.45 hores.

FS Unión Llagostense A – Porqueres
El FS Unión Llagostense A ocupa la quarta posició amb set punts, a dos del líder, la Penya Recreativa Sant Feliu. Demà dissabte, el conjunt de José Manuel Poyato rebrà la visita del Porqueres, que és antepenúltim amb només dos punts. El partit tindrà lloc al CEM El Turó a les 18.45 hores.

FS Unión Llagostense B – Escola Pia Santa Anna Mataró
El segon equip del FS Unión Llagostense, que ocupa el novè lloc amb cinc punts, jugarà a casa aquest cap de setmana contra l’Escola Pia Santa Anna de Mataró, que és tercer amb nou punts. El partit tindrà lloc diumenge al CEM El Turó a les 12 hores.

FUTBOL
Martorelles – CE La Llagosta
Després de la tercera derrota de la temporada, la Llagosta ocupa la vuitena posició amb sis punts. Els d’Humberto Velasco voldran refer-se contra el Martorelles, que és sisè amb nou punts. El partit es jugarà diumenge a la localitat veïna a les 12.15 hores.

Viejas Glorias – Pla d’en Boet B
El Viejas Glorias ocupa el setè lloc amb set punts i demà dissabte jugarà a casa contra el Pla d’en Boet B, que és cinquè amb deu. El partit tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 hores.

HANDBOL
Valldoreix – Joventut Handbol
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta afronta la quarta jornada a l’últim lloc del grup després d’encadenar tres derrotes. Diumenge, els de Xavier Canalejas visitaran la pista del Valldoreix, que ocupa el quart lloc amb dues victòries i una derrota.

Vallag – Sant Esteve de Palautordera B
El sènior de l’Handbol Club Vallag, colíder del grup amb tres victòries, rebrà demà dissabte el Sant Esteve de Palautordera B, que ocupa el sisè lloc amb quatre punts i un balanç de dues victòries i una derrota. El compromís tindrà lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19.45 hores.

Joventut Handbol femení  – Perelló
El sènior femení del Joventut Handbol ocupa el penúltim lloc del grup i, diumenge, rebrà el Perelló, que és colíder amb quatre punts. El compromís tindrà lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 17.30 hores.

JUDO
Sis membres del Club Judo-Karate la Llagosta participaran demà dissabte a la Supercopa de Catalunya júnior, que tindrà lloc al Pavelló Llars Mundet de Barcelona. Els judokes són Daniel Novo i Bogdan Ivancea, en menys de 66 quilos; Asier Valverde i Miguel Aparicio, en menys de 60; Nadia Vidal, en menys de 78; i Andrea Sánchez, en menys de 52.

PATINATGE ARTÍSTIC
Tres infants del Club Patí la Llagosta intentaran demà dissabte pujar de nivell en un examen que organitza la Federació Catalana de Patinatge i tindrà lloc a Sant Iscle de Vallalta. Ainara Gómez s’examinarà per pujar al nivell Iniciació B; mentre que Ainara Espinosa i Iris Arenas, a Iniciació C.

Publicitat

Publicitat

Més notícies