El sènior masculí del Joventut Handbol encadena la tercera derrota

0
102

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ha encadenat la tercera derrota de la temporada. El conjunt dirigit per Xavier Canalejas va perdre diumenge a la seva pista contra el Banyoles B per 22 a 23.

Els llagostencs van mantenir un duel igualat fins que a la represa es van arribar a quedar en alguns minuts amb quatre jugadors com a causa d’unes exclusions rigoroses. Aleshores, el Banyoles B ho va saber aprofitar per obrir una escletxa a l’electrònic de quatre gols d’avantatge. Al tram final, el sènior masculí llagostenc es va refer i va tenir l’oportunitat d’empatar el duel amb un últim atac, que no va poder transformar en gol.

El Joventut Handbol afronta la quarta jornada a l’últim lloc del grup A de la Segona Catalana després de tres derrotes. Aquest cap de setmana visitarà la pista del Valldoreix, que ocupa el quart lloc amb dues victòries i una derrota.

D’altra banda, el sènior femení del Joventut Handbol va perdre el segon partit de la temporada a la pista del Tortosa per 32 a 22. Les llagostenques ocupen el penúltim lloc al grup C de la Primera Catalana i, diumenge, rebran el Perelló, que és colíder amb 4 punts. El compromís tindrà lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 17.30 hores.

Publicitat