Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol encadena la tercera derrota

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ha encadenat la tercera derrota de la temporada. El conjunt dirigit per Xavier Canalejas va perdre diumenge a la seva pista contra el Banyoles B per 22 a 23.

Els llagostencs van mantenir un duel igualat fins que a la represa es van arribar a quedar en alguns minuts amb quatre jugadors com a causa d’unes exclusions rigoroses. Aleshores, el Banyoles B ho va saber aprofitar per obrir una escletxa a l’electrònic de quatre gols d’avantatge. Al tram final, el sènior masculí llagostenc es va refer i va tenir l’oportunitat d’empatar el duel amb un últim atac, que no va poder transformar en gol.

El Joventut Handbol afronta la quarta jornada a l’últim lloc del grup A de la Segona Catalana després de tres derrotes. Aquest cap de setmana visitarà la pista del Valldoreix, que ocupa el quart lloc amb dues victòries i una derrota.

D’altra banda, el sènior femení del Joventut Handbol va perdre el segon partit de la temporada a la pista del Tortosa per 32 a 22. Les llagostenques ocupen el penúltim lloc al grup C de la Primera Catalana i, diumenge, rebran el Perelló, que és colíder amb 4 punts. El compromís tindrà lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 17.30 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies