Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Javier Córdoba dirigeix per segon any el filial de l’Handbol la Salle Montcada

Javier Córdoba a Ràdio la Llagosta.
Javier Córdoba, a Ràdio la Llagosta.

Javier Córdoba ha renovat com a entrenador del filial masculí de la Salle Montcada d’handbol, que milita a la Quarta Catalana. El llagostenc, de 26 anys, compleix la seva tercera temporada fent tasques de tècnic al club de la localitat veïna i aquest és el segon curs que assumeix la direcció del segon equip amateur masculí.

L’objectiu del filial de la Salle Montcada per a aquesta temporada és intentar lluitar per l’ascens a la Tercera Catalana i continuar la tasca de formació de les seves joves promeses. D’aquesta manera, el filial té la funció de nodrir de jugadors de la base el primer equip, que milita a la Primera Estatal -tercera màxima competició espanyola-.

El cap de setmana passat, l’equip dirigit per Javier Córdoba va iniciar la lliga amb victòria a la pista del Calella per 20 a 27 i dissabte s’estrenarà al seu pavelló contra el Lloret.

Publicitat

Publicitat

Més notícies