Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense guanya amb un gol de David Martín

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va aconseguir dissabte el segon triomf de la temporada. Els de José Manuel Poyato van guanyar a la pista de l’Hortonenc Castellví per 0 a 1. L’únic gol del partit el va marcar David Martín a la primera part.

El conjunt llagostenc, que va afrontar el partit amb baixes importants, va dominar davant d’un equip que es va limitar a tancar-se al darrere. El FS Unión Llagostense va merèixer un marcardor més ampli, però li va faltar encert de cara a gol.

L’equip de la Llagosta se situa en quarta posició amb set punts, a dos del líder, la Penya Recreativa Sant Feliu, que aquesta jornada va ser golejada a la pista del Ripoll (6-1). Dissabte, el FS Unión Llagostense rebrà la visita del Porqueres, que és antepenúltim amb només dos punts.

D’altra banda, el sènior B del FS Unión Llagostense va empatar dissabte (4-4) a la pista del Baix Montseny. Els de la Llagosta són novens amb cinc punts. La propera jornada, jugaran a casa contra l’Escola Pia Santa Anna de Mataró, que és tercer amb nou punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies