Antonio García es queda fora de la primera convocatòria del nou seleccionador d’Espanya

0
93

Antonio García Robledo no ha entrat a la primera convocatòria del nou seleccionador d’Espanya d’handbol, Jordi Ribera, que substitueix Manolo Cadenas. El llagostenc no disputarà els dos primers partits de la fase de classificació per a l’Europeu de Croàcia del 2018. Espanya s’enfrontarà el 2 de novembre a Bòsnia, a Valladolid, i visitarà tres dies després Finlàndia.

La primera llista de Ribera, que els darrers quatre anys ha dirigit a la selecció de Brasil, ha estat anunciada avui i tan sols dóna continuïtat a deu jugadors respecte dels disset que es van proclamar subcampions d’Europa al mes de gener a Polònia.

Per la seva part, el llagostenc ha iniciat aquesta temporada una nova etapa professional amb el KIF Kolding de Dinamarca, després de dues campanyes amb el Pick Szeged d’Hongria.

Publicitat