Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Antonio García es queda fora de la primera convocatòria del nou seleccionador d’Espanya

Antonio García Robledo no ha entrat a la primera convocatòria del nou seleccionador d’Espanya d’handbol, Jordi Ribera, que substitueix Manolo Cadenas. El llagostenc no disputarà els dos primers partits de la fase de classificació per a l’Europeu de Croàcia del 2018. Espanya s’enfrontarà el 2 de novembre a Bòsnia, a Valladolid, i visitarà tres dies després Finlàndia.

La primera llista de Ribera, que els darrers quatre anys ha dirigit a la selecció de Brasil, ha estat anunciada avui i tan sols dóna continuïtat a deu jugadors respecte dels disset que es van proclamar subcampions d’Europa al mes de gener a Polònia.

Per la seva part, el llagostenc ha iniciat aquesta temporada una nova etapa professional amb el KIF Kolding de Dinamarca, després de dues campanyes amb el Pick Szeged d’Hongria.

Publicitat

Publicitat

Més notícies