Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

La Concòrdia, sense sort amb el gol, perd a casa contra el Castelldefels

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia ha encadenat la segona derrota de la temporada després de perdre avui contra el Castelldefels, que arribava com a cuer. Les llagostenques no han tingut sort amb el gol, mentre que les visitants han estat molt més efectives en atac.

La primera oportunitat de perill ha estat per a les visitants després d’una ràpida jugada que rebutjava sota els pals Clàudia Oviedo amb una mà providencial. La situació va despertar la Concòrdia, que ha estat millor a la primera part amb un moviment de pilota molt més fluid. D’aquesta manera, s’han vist els millors minuts a la pista de les locals amb ocasions de perill d’Iris i d’Esther, per partida doble.

El Castelldefels treia la pilota del seu camp amb dificultats i en una errada, que aprofita Cristina Ancosta, treu un xut que pica al pal quan faltaven 6 minuts per arribar al descans. El conjunt d’Iván Beas ha vist amb claredat la porteria rival, però en una jugada col·lectiva del Castelldefels, i ben trenada, ha sentenciat amb un remat de Patricia Sánchez, quan faltava un segon per anar al descans.

El gol psicològic ha afectat la Concòrdia, que s’ha vist superada, novament, als primers compassos de la represa. En aquesta ocasió, amb canvi de portera, Mónica Utrilla ha tret un mà a mà, que ha donat tranquil·litat a les locals. El Castelldefels ha jugat durant la segona part a defensar el mínim resultat i intentar sorprendre amb desplaçaments llargs. A l’equador de la segona part, la Concòrdia ha tret, novament, la seva millor versió amb una clara ocasió entre Alma i Sònia Ancosta, que refusa la portera visitant. Tanmateix, Sònia Blanco ha pogut fer l’empat en una doble ocasió, sense fortuna de cara el gol.

Els dos darrers minuts del compromís, la Concòrdia ha jugat amb la figura de la portera-jugadora i en una errada en atac, que no controla bé una pilota Iris al migcamp, la visitant Noelia Ruiz ha marcat el 0 a 2 definitiu.

La Concòrdia suma 3 punts en tres partits disputats després d’una victòria i dues derrotes. El proper compromís de les llagostenques serà a la pista del San Isidro, de les Illes Canàries.

Publicitat

Publicitat

Més notícies