Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

El Consistori de la Llagosta ret homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i del franquisme

IMG_7111L’Ajuntament de la Llagosta ha portat a terme aquest matí un acte d’homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i de la repressió franquista. S’ha complert així la moció aprovada pel Ple el 29 de setembre en el sentit de fer cada 15 d’octubre un homenatge en memòria de les víctimes.

L’acte, al qual estava convidada tota la ciutadania, ha tingut lloc davant de la porta de l’Ajuntament i ha comptat amb l’assistència, entre d’altres, de l’alcalde, Óscar Sierra, i de regidors del PSC, d’ICV-EUiA i d’ERC. L’edil d’ERC, Xavier Cols, ha fet la hissada de la senyera, que ha anat acompanyada del cant dels Segadors. Al finals, alguns dels assistents han cridat “Visca Lluís Companys i Visca Catalunya lliure”.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies