Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia A – Castelldefels 
La Concòrdia ocupa el novè lloc amb tres punts després de perdre la jornada passada contra el Palau. L’equip d’Iván Beas rebrà aquesta jornada el Castelldefels, que és penúltim i encara no ha puntuat aquesta temporada després de les tres primeres jornades. El partit tindrà lloc diumenge a les 12 hores al CEM El Turó.

Nou Escorial – CD la Concòrdia B 
El sènior B del CD la Concòrdia, que va estrenar-se la setmana passada amb derrota, visitarà demà dissabte la pista del Nou Escorial de Sabadell, que va guanyar la primera jornada contra l’Escola Pia Sabadell (1-2).

Hortonenc Castellví – FS Unión Llagostense A 
El conjunt que entrena José Manuel Poyato suma quatre punts en els tres primers partits de lliga i ocupa el cinquè lloc de la classificació.  Ara, visitarà la pista de l’Hortonenc Castellví, que té 3 punts. El compromís tindrà lloc demà dissabte.

Baix Montseny – FS Unión Llagostense B
El segon equip del FS Unión Llagostense visitarà el Baix Montseny després de cedir un empat a casa la darrera jornada. Els llagostencs ocupen el novè lloc amb 4 punts, que són els mateixos que té el Baix Montseny al vuitè lloc. El partit serà demà dissabte.

FUTBOL
CE La Llagosta – Unificació Club de Futbol Santa Perpètua B
El CE la Llagosta vol refer-se de la derrota de la jornada passada amb una victòria al Camp Municipal Joan Gelabert contra el Santa Perpètua B. El conjunt que entrena Humberto Velasco ha baixat fins al setè lloc, amb 6 punts, mentre que els del Vallès Occidental són penúltims sense cap punt a la seva casella. El partit tindrà lloc diumenge a les 12.30 hores.

Real Coloma – Viejas Glorias
El Viejas Glorias visitarà aquest cap de setmana el Real Coloma. Els de la nostra població són novens amb quatre punts, mentre que el Real Coloma és antepenúltim amb només un.

HANDBOL
Joventut Handbol – Banyoles B
La segona derrota del sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta deixa l’equip a l’últim lloc del grup sense punts. El proper rival llagostenc serà el Banyoles B, que ocupa el tercer lloc amb tres punts. El compromís tindrà lloc diumenge a les 18.30 hores al Pavelló Antonio García Robledo.

Esplugues C – Vallag
El sènior de l’Handbol Club Vallag se situa al segon lloc amb quatre punts després de dues victòries seguides en dues jornades disputades de campionat. El proper compromís dels llagostencs serà demà dissabte a la pista de l’Esplugues C, que ocupa l’antepenúltim lloc amb dues derrotes.

Tortosa – Joventut Handbol femení 
El sènior femení va perdre en el primer partit de la temporada contra el Tarragona (18-27) i afronta la segona jornada amb l’objectiu de sumar els primers punts. El rival de diumenge de les llagostenques serà el Centre d’Esports Tortosa.

PATINATGE ARTÍSTIC
Campionat Interclubs
Joel Sánchez, infant del Club Patí la Llagosta, disputarà la final del Campionat d’Interclubs en la categoria d’iniciació C menors. El torneig, que organitza la Federació Catalana de Patinatge, tinrà lloc a Cerdanyola demà dissabte per la tarda.

JUDO
El Club Judo-Karate la Llagosta organitza demà dissabte al CEM El Turó la Copa Catalunya aleví i benjamí de judo. La competició començarà a les 8.30 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies