Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Aspayfacos organitza avui una xerrada sobre la protecció jurídica de les persones

Can Pelegrí acull aquesta tarda, a les 18 h, una nova xerrada organitzada per Aspayfacos. En aquesta ocasió, es tractarà sobre les diferents figures jurídiques de protecció a les persones. L’encarregat d’informar sobre aquests aspectes és Albert Rodríguez. L’entitat compta amb la col·laboració de Dincat, una federació que vetlla per la defensa dels drets, la dignitat i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i les seves famílies a Catalunya.

Aquesta és la segona xerrada d’aquest curs que organitza Aspayfacos. L’entitat recomana inscriure’s prèviament a través del correu electrònic aspayfacos@gmail.com.

Publicitat

Publicitat

Més notícies