El sènior masculí del Joventut Handbol perd el segon partit de lliga

0
101

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va perdre dissabte el segon partit de la temporada. El conjunt que entrena Xavier Canalejas va ensopegar a la pista del Sarrià per 34 a 26.

Els llagostencs es van veure superats des de l’inici del compromís. Al descans, van marxar perdent de quatre gols. A la represa, els llagostencs es van precipitar en algunes fases del partit i el Sarrià ho va saber aprofitar per obrir una escletxa major i guanyar amb una diferència de vuit gols d’avantatge.

La derrota del Joventut Handbol la Llagosta deixa l’equip a l’últim lloc del grup A de la Segona Catalana sense punts. El proper rival llagostenc serà el Banyoles B, que ocupa el tercer lloc amb tres punts. El compromís tindrà lloc diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 18.30 hores.

El sènior femení va perdre en el primer partit de la temporada contra el Tarragona per 18 a 27. Al tram final del compromís el partit es va decantar cap a les visitants, ja que fins aleshores l’electrònic estava molt igualat. El proper rival de les llagostenques serà el Centre d’Esports Tortosa. El partit tindrà lloc a la localitat tarragonina diumenge a les 17 hores.

D’altra banda, les jugadores de la base del Joventut Handbol la Llagosta Sofia Serrano i Carla Canalejas han estat convocades novament per als entrenaments de les seves respectives seleccions catalanes per a aquest dimecres. Serrano disputarà a Lleida un entrenament amb la selecció infantil; mentre que Canalejas ho farà a Sant Antoni de Vilamajor.

Publicitat