Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

La Concòrdia perd a la pista del Palau per 3 a 1

El primer equip del Club Deporivo la Concòrdia va perdre dissabte a la pista del Palau per 3 a 1. Les de la nostra localitat no van poder vèncer un equip format per un bon nombre d’exjugadores del club llagostenc i que dirigeix l’exentrenadora de la Concòrdia Tati Torres.

El conjunt d’Iván Beas no va fer una bona primera part i va arribar al descans amb un 3 a 0 en contra. A la represa, el joc del conjunt de la nostra localitat va millorar i Ester va aconseguir el gol de l’honor.

La Concòrdia ocupa el novè lloc a la Segona Nacional amb tres punts. El proper cap de setmana rebrà la visita del Castelldefels, que és penúltim i encara no ha puntuat aquesta temporada.

El segon sènior del club va perdre en la seva estrena a la Segona Divisió Catalana. El partit de les llagostenques va acabar amb un 2 a 4 favorable a l’Alella. El proper partir del filial femení es disputarà aquest cap de setmana a la pista del Nou Escorial de Sabadell.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies