Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

El sènior A del FS Unión Llagostense empata a casa contra el Ripoll (0-0)

IMG_7017El conjunt que entrena José Manuel Poyato ha empatat aquesta tarda (0-0) contra el Ripoll. Els de la Llagosta han estat millors que els seus rivals, però els ha faltat encert en els darrers metres. David Soria ha debutat aquesta temporada després d’estar de baixa en els dos primers partits.

La primera part ha estat força igualada amb ocasions per als dos equips. Abraham, porter del primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense, ha evitat que el Ripoll marxés al descans amb avantatge amb dues grans intervencions al darrer minut de la primera part.

La segona part ha estat dominada totalment pels locals. El Ripoll s’ha dedicat a defensar, mentre que el FS Unión Llagostense ha disposat de moltes ocasions de gol. La més clara ha estat una contra al minut 18 en la qual dos jugadors locals s’han plantat sols davant del porter visitant i no l’han sabut superar.

L’equip llagostenc, que suma quatre punts en els tres primers partits, anirà la propera jornada a la pista de l’Hortonenc Castellví.

Publicitat

Publicitat

Més notícies