Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

La Room farà demà dissabte un festival solidari per recollir aliments i productes d’higiene personal

L’escola de dansa La Room organitzarà demà dissabte un festival solidari per recollir aliments per a les ONG Rems i AMÁSDES, entitats dedicades a ajudar persones amb necessitats. El festival es farà a la plaça d’Antoni Baqué i començarà a les 18 h.

Es poden aportar aliments com cacau en pols, llet, galetes, sucs de fruita o sucre. Durant el festival, també es recolliran productes d’higiene personal, com ara raspalls de dents, pasta de dents o pastilles de sabó. Tot el que es reculli es donarà a l’entitat local Rems i a AMÁSDES, que es dedica a repartir sopars i atendre d’altres necessitats a persones de Barcelona.

Des de La Room, han decidit organitzar aquesta acció solidària a les portes de l’hivern, una època molt més dura per a les persones sense sostre. Les persones assistents podran deixar les seves aportacions als contenidors que hi haurà a la plaça.

Al festival actuaran tots els grups de la Room, des dels infants més petits, als grups de joves i les mares. A l’escenari es podran veure, durant un parell d’hores, coreografies noves preparades especialment per a l’ocasió i d’altres de temporades passades.

Publicitat

Publicitat

Més notícies