Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Palau – CD la Concòrdia A
L’equip dirigit per Iván Beas reprèn la competició després d’una jornada de descans. El CD la Concòrdia, al sisè lloc amb 3 punts, visitarà demà dissabte la pista del Palau, que compta amb un bon grapat d’antigues jugadores de la Concòrdia. L’equip està dirigit per l’exentrenadora de la Concòrdia Tati Torres. El partit tindrà lloc a les 17.15 hores.

CD la Concòrdia B – Alella
El sènior B del CD la Concòrdia s’estrenarà en competició després de la seva recent creació. L’equip llagostenc jugarà aquesta temporada al grup 1 de la Segona Divisió, que és la categoria més baixa de la FCF. Les llagostenques rebran demà dissabte l’Alella al CEM El Turó a les 15.45 hores.

FS Unión Llagostense A – Ripoll
El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense és cinquè amb tres punts, a tres del líder, la Penya Recreativa Sant Feliu. Demà dissabte, rebrà la visita del Ripoll, que és desè amb només un punt. El partit tindrà lloc al CEM El Turó a les 18.30 hores.

FS Unión Llagostense B – Bigues i Riells
El segon equip és novè al grup B de la Primera Catalana amb tres punts. Diumenge, jugarà a casa contra el Bigues i Riells (12 hores), que encara no ha puntuat i és el cuer. El partit es jugarà al CEM El Turó.

FUTBOL
Roureda – CE La Llagosta
El CE la Llagosta arriba a la quarta jornada del campionat amb dues victòries seguides i al quart lloc amb 6 punts. El proper rival dels llagostencs és el Roureda, que ocupa el sisè lloc amb 4 punts. El compromís tindrà lloc diumenge a Sabadell a les 12 hores.

Viejas Glorias – Los Molinos B 
El Viejas Glorias jugarà demà dissabte a casa contra Los Molinos B després de sumar el primer punt de la temporada la jornada passada. El partit tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 hores.

HANDBOL
Sarrià – Joventut Handbol
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta es desplaçarà demà a la pista de la Unió Esportiva Sarrià. El conjunt de Xavi Canalejas és penúltim, mentre que la UE Sarrià és desena.

Vallag  – Ripollet
El sènior del Vallag ocupa el setè lloc amb 2 punts. El proper rival dels llagostencs serà l’Handbol Ripollet, que va perdre a la primera jornada contra l’Esplais per 20 a 29. El compromís tindrà lloc demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 20 hores.

Joventut Handbol femení – Tarragona
El sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta començarà diumenge la lliga a casa contra el Tarragona (17.15 hores). El conjunt llagostenc milita al grup C de la Primera Catalana. El partit es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo.

JUDO
Copa Catalunya de Kyus
Vadim Ivancea, del Club Judo-Karate la Llagosta, participarà dissabte a la Copa Catalunya de Kyus en la categoria de cinturons grocs a verds, en menys de 66 quilos. Ivancea és el vigent campió del català i defensarà el títol. El campionat tindrà lloc al pavelló de Llars Mundet a Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies