Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

Aspayfacos comença el curs amb una xerrada i la posada en marxa del Casal

Foto: Facebook Aspayfacos
Foto: Facebook Aspayfacos.

Aspayfacos, l’entitat que aplega a les persones amb diversitat funcional de la Llagosta i als seus familiars, organitza aquesta tarda la xerrada Les pors i els neguits relacionats amb la discapacitat, que vol donar pistes per superar les pors i els neguits a l’hora de relacionar-se amb persones amb discapacitat. L’acte tindrà lloc al Centre Cultural a les 18.30 h.

La xerrada anirà a càrrec del psicòleg Eduardo Brignani Pérez, col·laborador del Dincat, una federació que vetlla per la defensa dels drets, la dignitat i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i les seves famílies a Catalunya. La xerrada vol oferir una oportunitat d’aprendre sobre el fet inevitable de sentir pors i neguits i de com aquests poden bloquejar el dia a dia d’una persona cuidadora.

Aquest acte forma part del cicle de tallers per a famílies de persones amb diversitat funcional que organitza al llarg del curs Aspayfacos. La segona xerrada serà el 14 d’octubre i tractarà sobre qüestions jurídiques de protecció.

Casal per edats

D’altra banda, l’entitat ja ha posat en marxa les activitats de lleure d’aquest curs. La principal novetat és la creació de diferents espais del Casal que realitzen els divendres. Les activitats s’han dividit per grups d’edat. D’aquesta manera es vol atendre millor a les necessitats dels usuaris. Els divendres, a dos quarts de sis, comencen les activitats per als infants, i a dos quarts de set, es reuneix el grup de joves i adults. Aquest darrer grup d’edat realitza sortides adaptades els dissabtes a la tarda. Tots els usuaris també participen en una activitat conjunta mensual un dissabte al matí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies