Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Dilluns s’obre el termini d’inscripcions a un curs de monitors i monitores de lleure

L’Ajuntament de la Llagosta, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Oriental, organitza un curs de monitors i monitores de lleure. El curs, adreçat a persones majors de 18 anys, començarà el 5 de novembre i es desenvoluparà els caps de setmana fins al 17 de desembre.

Les inscripcions es podran fer a partir del dilluns 10 d’octubre al Servei d’Informació Juvenil, a Can Pelegrí, de dilluns a dijous, de 17 a 20 h, i els dimecres també al matí, de 10 a 13 h. Les places són limitades.

El curs dóna dret a obtenir el títol oficial de la Generalitat de monitor o monitora de lleure, necessari per poder treballar a casals, realitzar activitats extraescolars o d’altres similars amb infants i joves. El programa té dues parts diferenciades, una lectiva amb 100 hores presencials, 25 virtuals i 25 per fer la memòria, i la segona de pràctiques, de 160 hores. L’horari de les classes serà els dissabtes, de 9 a 14 h i de 15.30 a 20.30 h i els diumenges de 9 a 14 h.

El preu del curs és de 190 euros. El Consell Comarcal del Vallès Oriental subvencionarà als joves de 18 a 35 anys amb un import de 35 euros. El curs estarà impartit per la Fundació Pere Tarrés.

Publicitat

Publicitat

Més notícies