Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

Avui surt al carrer el 08centvint del mes d’octubre

08centvint 33-1El número 33 del 08centvint, corresponent al mes d’octubre, es comença a distribuir avui. La publicació tracta com a temes destacats la celebració, a partir del 15 d’octubre, de la cinquena Setmana del Teatre de la Llagosta, el darrer ple de l’Ajuntament, durant el qual es va aprovar una moció per homenatjar les víctimes del franquisme, i la donació que ha fet la Murga a la Fundació 5p-, entre altres temes. A més, recull un resum ampli de la Festa Major.

Canvi d’imatge

Després de l’estiu, el periòdic 08centvint, referent de la informació de la Llagosta, torna a sortir al carrer amb un canvi d’imatge. La publicació ha augmentat el seu tamany (l’alçada és ara de 39 centímetres, 3,5 centímetres més que abans, mentre que l’amplada es manté en 28,9 centímetres). A més, s’ha millorat el paper d’impressió, que ara és de 60 grams (abans 42). Aprofitant aquests canvis, també s’han fet modificacions en el disseny de les pàgines. A la portada, s’ha canviat la ubicació de la capçalera per tal que sigui més visible. A més, s’han variat els colors. També s’han canviat els tipus de les lletres dels textos de les notícies i s’ha augmentat el seu tamany perquè sigui més fàcil de llegir el periòdic.

Es mantenen les seccions, però s’han introduït altres colors per diferenciar-les i també hi ha un espai més gran dedicat a l’enquesta ciutadana, que permet posar l’opinió de dos veïns o veïnes més. Els grups polítics municipals disposen també de més espai per als seus articles.

Les modificacions en el disseny del periòdic de la Llagosta han anat a càrrec de la Unitat d’Imatge i Comunicació de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies