Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia reprèn la lliga dissabte a la pista del Palau

El sènior A del Club Deportivo la Concòrdia reprendrà l’activitat de competició dissabte després de la jornada de descans del cap de setmana passat. L’equip dirigit per Iván Beas visitarà la pista del Palau a partir de les 17.15 hores.

L’equip llagostenc ocupa el sisè lloc a la Segona Nacional amb 3 punts, que són els mateixos que té el Palau, que és cinquè i va perdre a la primera jornada contra el Ciutat de Torrent i va guanyar a la segona contra el Joventut Elx. L’equip de Palau-solità i Plegamans compta amb un bon grapat d’antigues jugadores de la Concòrdia, Estefa Jémez, Sandra Torres, Anna Escribano i Ester Rodríguez, i, a més, té a le seves files la llagostenca Sandra Bermejo. L”equip està dirigit per l’exentrenadora de la Concòrdia Tati Torres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies