Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El CE la Llagosta capgira el marcador i guanya contra el Montornès Nord

Segona victòria consecutiva del primer equip del Club Esportiu la Llagosta després de guanyar diumenge contra el Montornès Nord per 3 a 1. Els llagostencs ocupen el quart lloc al grup 8 de Quarta Catalana amb 6 punts i estan a tres del líder, el Cercle Sabadellès 1856.

La Llagosta va haver de capgirar el gol inicial dels visitants, de penal al minut 26. La reacció local va tenir lloc abans del descans amb dos gols en dos minuts. L’empat el va fer Xavier Virgili després d’un bon xut i el 2 a 1, al minut 38, va ser de Carlos Pérez en una bona acció individual.

A la represa, el guió del partit va ser diferent i va predominar el control i domini dels locals. El tercer gol va dictar sentència mitjançant una bona acció per banda dreta, que va culminar Xavier Virgili, que ja suma tres gols en tres jornades.

El proper rival dels llagostencs és el Roureda, que ocupa el sisè lloc amb 4 punts. El compromís tindrà lloc diumenge a Sabadell a les 12 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies